Betaling og retur

Generelt
Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere og ved butikk salg. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen. 

PARTENE

Selger

Firmanavn: Strikke Gaarden AS
Kontaktadresse: Grorudenga 36, 1350 Lommedale
E-post: ordre@strikkegaarden.no
Telefon: 93448410
Organisasjonsnr.: 918595716

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Betingelser her gjelder kun for salg i Norge med Svalbard og Jan Mayen. Evt. fraktomkostninger til sistnevnte, må tas over telefon, etter ordreregisrering. Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. brev, e-post eller telefon 93448410. Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven. strikkegaarden.no er ansvarlig for transaksjoner via evt. betalingskort gjennom nettsiden. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel. Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna Konto, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Klarna legger stor vekt på at forbrukerne skal kunne føle seg trygg når man handler på nett. Tjenesten Klarna Konto passer for deg som vil dele opp betalingen og samle alle delbetalingskjøp på en faktura. Alle kjøp du gjør med Klarna Konto i en måned vil samles på èn enkelt faktura som du mottar i midten av neste måned. Dessuten kan du alltid selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.

Betaling og sikkerhet
Når du betaler med kort blir kjøpesummen reservert på din konto når du sender bestillingen. Summen blir imidlertid ikke trukket fra kontoen før produktene sendes fra strikkegaarden.no. Du vil motta en e-post på adressen du oppgav ved bestilling når din ordre er ferdig behandlet og sendt fra strikkegaarden.no Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. strikkegaarden er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden.

strikkegaarden.no benytter 3D Secure på vår nettside og alle transaksjoner går gjennom sikre sider. 3D Secure er enda sikrere betaling over internett. 3D Secure er en felles sikkerhetsstandard for betaling over internett med VISA (Verified by Visa) og MasterCard (SecureCode). 3D Secure (Verified by VISA og MasterCard SecureCode) er den sikkerhetsløsningen som VISA og MasterCard benytter for å identifisere kortholder ved kjøp over internett. 3D Secure har blitt et krav fra kortinnløsere for å gjøre handel over internett enda sikrere.

Dersom din kortutsteder bruker 3D Secure som en ekstra sikkerhetskontroll ved betaling vil du få opp en egen side hvor du taster inn kode fra nettbankkalkulator eller passord (BankID). Denne kommunikasjonen går mellom deg og banken, og vi kan ikke se passordet eller koden du taster inn. For din sikkerhet vil vi ikke lagre kortnummeret på ditt betalingskort.


Priser
Prisene inkluderer 25% merverdiavgift. Dersom merverdiavgiften, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.


Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-mail med all informasjon. I tillegg mottar du en e-mail med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss.

UAVHENTEDE PAKKER

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, fyller du ikke kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen.Du vil bli belastet med et gebyr for å dekke strikkegaarden.no s frakt og håndteringskostnader av varene. Størrelsen på gebyret tilsvarer våre utgifter med forsendelsen, minimum kr 250,-. Dette omfatter også bestillinger som nektes mottatt. Gebyret kan motregnes ditt øvrige tilgodehavende hos strikkegaarden.no

Risikoen for varer

Risikoen for varen går over på kjøperen når varen/pakken er overtatt av kjøperen i henhold til avtalen. Hvis leveringstiden er kommet og kjøperen unnlater å overta en vare som er stilt til hans eller hennes rådighet etter avtalen, har kjøperen likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv.

Angrerett

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varene uskadede og ubrukte i originalemballasjen til strikkegaarden.no. Kjøperen må gi strikkegaarden.no melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen er mottat, kjøper bærer kun transportkostnadene. Merk: Det er ingen angrerett på mottatte strikkepakker med oppskrifter eller enkelt oppskrifter. Er det gratis frakt pga av sum som gir rett til gratis frakt så trekkes dette av kjøpet ved retur/angrerett. Det er heller ingen angrerett på varer som er på salg/tilbud. Det er kunden som betaler returporto ved retur og bytte. Dersom varen derimot er en feilleveranse eller har feil og skader, vil Strikkegaarden.no erstatte deg for returporto.  

Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp. Vennligst legg ved utfylt angrerettskjema sammen med varene du returnerer. Hvis du har valgt faktura eller delbetaling som betalingsmåte vil vi trekke fra varene du har returnert på din faktura. Hvis du har valgt kortbetaling som betalingsmåte vil vi refundere beløpet til din bankkonto. Vi vil refundere beløpet du har betalt for varene innen 14 dager etter at vi har mottatt varene i retur. 

Bytte
Hvis du ønsker å bytte varer kjøpt i nettbutikken kan du benytte deg av angreretten og returnere varene du ønsker å bytte innen fristen (14 dager). Varene du ønsker å bytte til kan bestilles på vanlig måte i strikkegaarden.no.

Reklamasjon
Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Skulle du få en skadd vare, vennligst kontakt oss og beskriv detaljert hva feilen går ut på. Ved en eventuell tvist følger vi Forbrukertvistuvalgets avgjørelser. Ved behov for reklamasjon vennligst ta kontakt med oss. Vi vil refundere eventuell betaling for varen innen 14 dager etter at avtale om reklamasjon er inngått. 

Force majeure
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.

Minimumsalder
For å handle i strikkegaarden.no må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få  en foresatt, til å handle for deg.

Opplysninger gitt i strikkegaarden.no
Strikkegaarden.no presiserer at fargene på produktbildene er veiledende og kan ikke anses enn en indikasjon på produktets farge.

Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Om ikke annet er nevnt, varer tilbud/salg så lenge lageret rekker.