RASK LEVERING ~ GRATIS FRAKT OVER 800,- VI LEVERER I HELE NORGE.

I kassen velger du det fraktalternativ som passer best for deg!

Du kan også hente varene dine hos strikkegaarden.no i lommedalsveien 281, 1350 Lommedalen. Ta kontakt på telefon 93 44 84 10 eller på mail kontakt@strikkegaarden.no.

Strikkegaarden.no leverer til hele Norge inkludert Svalbard. Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir alle bestillinger fra Svalbard belastet med dette gebyret som f.t. er kr 283,- . Også bestillinger som kvalifiserer til fri frakt vil bli belastet for dette gebyret.

Som følge av dette vil leveranser til Svalbard bli belastet med den til enhver tid gjeldende sats i henhold til Postens prisliste.Pristillegget er et fast kronetillegg per kolli. Vi tilbyr dessverre ikke fri frakt til Svalbard selv om bestillingen skulle overstige kr.800,-

FORSENDELSE

Vi tilstreber at alle ordre pakkes og sendes fra oss påfølgende arbeidsdag etter din bestilling er mottatt. I forbindelse med salgskampanjer må noe lengre leveringstid påregnes. Hvis varen du har bestilt mot formodning ikke er tilgjengelig på lager vil vi kontakte deg umiddelbart.

Når varene er pakket sender vi en leveringsbekreftelse pr e-post til adressen du har oppgitt. Leveringsbekreftelsen sendes fra oss før Bring/Posten og Helt Hjem mottar din forsendelse.   

Strikkegaarden.no bruker Posten og Helthjem som distributør og leverer iht Postens åpningstider. Vi sender pakkene med sporing som Klimanøytral Servicepakke eller Helthjem (helthjem i postkasse/til dørmatten/ eller i butikk ). Sporing vil si at du alltid vil ha oversikt over hvor din ordre befinner seg. For å spore din forsendelse må du benytte pakkesporingstjenesten på Posten og Helthjem sine hjemmesider.

www.helthjem.no

www.posten.no.

 

LEVERING

Transportselskapene har normalt 1-5 virkedagers leveringstid i Norge (avhengig av hvor du bor i landet). 

For pakker med sporing:
Bring/Posten og Helt Hjem gir deg beskjed når pakken kan forventes levert/hentes. Hvis du har registrert ditt mobilnummer vil du bli kontaktet når varen nærmer seg utlevering. Avhengig av forsendelsens størrelse vil du enten motta leveransen direkte i din postkasse eller via nærmeste postkontor. Dersom din forsendelse utleveres via nærmeste postkontor vil du enten motta en elektronisk melding eller en du vil motta en hentelapp i postkassen.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på utleveringsstedet som er angitt på hentelappen. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er i henhold til Postens bestemmelser. Hvis forsendelsen ikke hentes fraskriver du retten til angrerett (Angrerettloven §11 og §13) og vil bli fakturert med et gebyr basert på gjeldende sats i henhold til Posten. 

Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Strikke Gaarden AS kan ikke svare for feil og mangler hos transportør eller lokalt utleveringssted. Vi vil likevel gjøre vårt beste for å løse evt. utfordringer.